Megoldásfókuszú coaching jégkorongozóknak egy ex-hokissal

Biztosan hasznos lesz neked a megoldásfókuszú coaching, ha…

Úgy érzed, több van benned annál, mint amit eddig láttak tőled a pályán, és szívesen dolgoznál azon, hogy a benned rejlő legjobbat megtaláld, és meg is tudd mutatni.

Vagy éppen valamilyen mélyebb ponton vagy mint szeretnél, és keresed az utat felfelé.

Nemzetközileg elismert, hivatásos megoldásfókuszú coachként (ICF PCC) partneri együttműködésben tudlak támogatni vágyott jövőd elérése érdekében. Ex-hokisként talán még nagyobb megértéssel és együttérzéssel…
 Mára a hazai élsportban is egyre gyakrabban vesznek igénybe olyan, a sportteljesítmény emberi oldalának fejlesztésére irányuló szolgáltatásokat, mint a coaching, hiszen a jobb teljesítmény eléréséhez a mentális és érzelmi munka (edzés) legalább olyan fontos, mint a kemény és kitartó edzés. A magyar jégkorong válogatottnál már hat éve működik ilyen fejlesztésre irányuló program, ez azonban nem érthető el minden játékos számára.Te már benne vagy válogatottban? Vagy éppen küzdesz azért, hogy ott lehess?

Én is a jégről jövök…

Fiatalon több mint 10 évig kergettem a pakkot a Fradi utánpótlás csapataiban és a korosztályos válogatottakban, így tapasztalatból tudom, hogy milyen az állandó stressz, az adrenalinfüggőség, a teher alatti teljesítés, hogyan lehet csapatban dolgozni a sikerért, feldolgozni és tanulni a vereségből és a győzelemből egyaránt. Mára coach-ként pedig azzal is tisztában vagyok, hogy milyen támogatás lett volna hasznos anno a kemény szavak és ütések mellett (vagy akár helyett…:))
A versenyszférában is több területen próbára tettem magam, és mindenhol hasznomra vált az az állóképesség, kitartás és alkalmazkodási készség, amit a jégen tanultam meg.
Nagyvállalati éveim alatt képződtem a coaching területén, miközben kendó edzőként neveltem fel a mai kendó válogatott gerincét. ICF PCC coach-ként mára több mint 600 óra egyéni coaching beszélgetést folytattam a versenyszférában, non-profit környezetben (iskola, börtön, átmeneti otthonok) és természetesen sportolókkal. Motivációmat azok az eredmények frissítik fel napról napra, amelyeket ügyfeleim elérnek. Jó velük együtt örülni…:)

Milyen előnyei vannak a megoldásfókusznak a többi coaching irányzathoz képest?

  1. Hatékony és időtakarékos (legtöbbször már az első ülés után észlelhető hasznos változásokkal, amiket Te magad érsz el.)
  2. Nem igényel hosszútávú elköteleződést (mármint irántam, nem a játék iránt…), de a szezonban bármikor beszélhetünk, amikor valóban szükségesnek érzed.

…szóval addig és úgy tart, ahogy az Neked a leghasznosabb. Új időpontot bármikor tudsz foglalni az oldalon, vagy hívni, ha tényleg nagyon sürgős a dolog.

Hogyan néz ki a gyakorlatban, ha a megoldásfókuszú coachingot választod?

Időpontot foglalsz itt az oldalon az első coaching ülésre, vagy felteszed a kérdésed itt az oldalon, ha maradt még. Az ülésen partneri beszélgetést folytatunk, amihez Te hozod az ügyedet, én pedig legjobb szakmai tudásomat. Megbeszéljük, hogy mi az, amivel Te elégedett lennél, ha megvalósulna a coaching ülésen vagy utána, és erre szerződünk. A közös munka pedig kemény lesz: kérdések, kérdések, és még…a többit majd ott.

Technikai részletek:

Egy coaching óra: 60 perc (vagy amíg Neked hasznos…)
Csatorna: online, telefonos vagy személyes (amelyik Neked kényelmes és praktikus, ha személyesen szeretnéd, akkor jelezd a foglalás megjegyzés rovatában)
Óradíj: 30 000 forint (garancia: az első alkalom után akkor fizetsz, ha tényleg hasznos volt számodra, ha nem, akkor elfelejtheted az egészet…még mindig szeretek kockáztatni…) Van még valami, amit jó lenne, ha tudnál, de nem írtam róla? Tudod, hol találsz meg… Addig is sok-sok jót és sikeres szezont kívánok!

Időpontot foglalok


Kérdezek